Krohn-Dehli får fuld spilletid i nyt Sevilla-flop

Sevilla har i mange år tilhørt subtoppen i den spanske liga, men i denne sæson har nytilkomne Michael Krohn-Dehli og holdkammeraterne fået en sløj indledning i jagten på europæiske pladser.

Onsdag fortsatte stimen af dårlige resultater, da de forsvarende Europa League-vindere rejste hjem fra Las Palmas med et skuffende nederlag på 0-2 til oprykkerne, som indtil da, ligesom Sevilla, var uden sejr i ligaen.

Michael Krohn-Dehli fik for en gangs skyld 90 minutter for Sevilla efter flere kampe på bænken, men han kunne ikke forhindre endnu en fiasko.

Lidelserne begyndte efter en halv time, da Roque Mesa Quevedo bragte oprykkerne foran, og med et kvarter igen sikrede Antolin Alcaraz den overraskende hjemmesejr med sin scoring til 2-0.

Michael Krohn Dehli ragede et gult kort til sig efter 67 minutter.

Med nederlaget ligger Sevilla fortsat sidst i Primera Division med to point, mens Las Palmas forlader den kedelige side af nedrykningsstregen og har nu fem point.

I den anden sene kamp vandt Villarreal med 1-0 ude over Malaga. Dermed er Villarreal a point med Real Madrid og Celta Vigo i toppen af ligaen.

Alle tre hold har 13 point, men Real Madrid fører på en bedre målscore.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip