Krohn-Dehli: Kritikken er fair nok

Der var dyb selverkendelse hos Michael Krohn-Dehli efter 0-4-nederlaget til Armenien i Parken.

Kritikken af det danske fodboldlandshold i de seneste dage er berettiget, mener Celta Vigo-spilleren.

- Der har været en del kritik af os. Og hvis man ser på i aften, så må man sige, at det er fair nok.

- Vi skal ud at vise, at folk vil ud at se os. Og så leverede vi sådan en gang hø, som vi gjorde. Det er skuffende, at vi ikke kan levere bedre, siger Michael Krohn-Dehli.

VM-kvalifikationen er reduceret til teori, og Michael Krohn-Dehli mener heller ikke, Danmark har noget at gøre ved næste års slutrunde i Brasilien.

- Hvis vi ikke kan vinde over Armenien på hjemmebane, så har vi heller noget at gøre ved VM. Sådan som vi spillede i dag, har vi ikke noget at gøre nogen steder, siger Michael Krohn-Dehli.

Midtbanespilleren vurderer også, at det ser mere end svært ud for Danmark.

- Det ser ret så sort ud. Det så svært ud inden kampen, så nu må det jo nærmest se umuligt ud. Jeg ved ikke, om der overhovedet er en chance. Det ser umådeligt svært ud, siger Michael Krohn-Dehli.

For ham vil ydmygelsen tirsdag aften for evigt huskes som en af de værste oplevelser i karrieren.

- Det må nok stå som en af de værste ting. At tabe 0-4 i Parken gør sgu ondt. Den rammer hårdt i hvert fald. Det var ikke en sjov aften, konstaterer han.

Michael Krohn-Dehli har spillet sammen med armenieren Edgar Manucharyan i Ajax, og han kom ikke en gang på banen mod Danmark.

- Jeg vidste, at de havde gode boldspillere. Jeg har spillet med en af dem, og han sad på bænken. Og han var i hvert fald en god boldspiller, da jeg spillede med ham, siger Michael Krohn-Dehli.

Han er opsat på at rejse sig i de resterende VM-kvalifikationskampe, selv om skuffelsen fylder meget lige nu.

- Det eneste, vi kan gøre, er at vinde kampene. Vi kan ikke rejse os på andre måder, siger Michael Krohn-Dehli.

/ritzau/

 

Dagens Gossip