Krohn-Dehli må bøje sig for Barcelona i Super Cup-drama

12/08/2015

FC Barcelona overlevede tirsdag et formidabelt Sevilla-comeback i tirsdagens 5-4 triumf i den europæiske Super Cup.

Pedro Rodriguez blev i sin måske sidste kamp for Barcelona matchvinder i den forlængede spilletid med den afgørende scoring i opgøret mellem sidste sæsons Champions League-vindere fra Barcelona og Sevillas Europa League-vindere.

Pedro, der er rygtet til Manchester United, indledte kampen på bænken, men angriberen reddede Barcelona med målet efter 115 minutter.

Sevilla med den danske debutant Michael Krohn-Dehli på banen fra start kom bagud 1-4, men danskeren rejste sig sammen med holdkammeraterne, da det lykkedes at score tre gange og tvinge kampen ud i forlænget spilletid.

Det begyndte lovende for Sevilla, der efter bare tre minutter tog føringen på et frisparksmål fra Ever Banega i en hæsblæsende start af holdet fra Andalusien.

Favoritterne fra Barcelona slog tilbage kort efter, da Lionel Messi drejede et frispark op i det nærmeste målhjørne til 1-1.

Kampens tredje frisparksmål faldt efter et kvarter, da Messi med endnu et præcist spark øgede til 2-1.

Herefter var Sevilla i lange perioder i opløsning, og Michael Krohn-Dehli havde ikke altid de bedste tilbageløb.

Da Rafinha umiddelbart før pausen gjorde det til 3-1 blev danskeren tørret godt og grundigt af Luis Suarez, der trillede bolden mellem Krohn-Dehlis ben, inden Rafinha prikkede bolden over målstregen.

Suarez øgede selv til 4-1 efter pausen, inden Sevilla efter en lille time ud af nærmest ingenting indledte et comeback.

Først reducerede Jose Antonio Reyes til 2-4, inden Barcelonas Jeremy Mathieu klodset rev Sevilla-angriberen Victor Vitolo omkuld, så Kévin Gameiro kunne score til 3-4 på et straffespark.

10 minutter før slutfløjt var den gal igen i Barcelonas bagerste geledder, da Marc Bartra lod Ciro Immobile slippe forbi sig, og så kunne Evgen Konoplyanka nemt udligne til 4-4.

I de to gange 15 minutters forlængede spilletid var Sevilla bedst, men Lionel Messi ville det anderledes. Han fremtvang til sidst endnu et frispark, og af to omgange var superstjernen tæt på at blive matchvinder.

Det var i stedet Pedro Rodriguez, der fulgte op og scorede sejrsmålet.