Krohn-Dehli: Nedrykning havde betydet klubskifte

Der var en ren mesterskabsstemning i Vigo i lørdags, da Celta med Krohn-Dehli i spidsen reddede sig fra nedrykning i allersidste spillerunde. Efter kampen invaderede Vigos tilskuere banen, hvilket så ret dramatisk ud - på den festlige måde.

- Jeg så det ikke i starten, for så havde jeg løbet noget hurtigere væk. Det var ret vildt. Men jeg fik kæmpet mig ned i omklædningsrummet, for der var godt nok 'run' på. siger Krohn-Dehli, som har første træningsdag med landsholdet mandag aften i Helsingør.

- Men det var da perfekt, det kunne ikke være bedre, at vi reddede os. Men hvis vi kunne få seks point i dem, så det ok ud for os, fordi de andre havde nogle svære modstandere. Og til sidst var det som at vinde et mesterskab, så det blev fejret, griner Krohn-Dehli.

Den danske kantspiller har stadig to år tilbage af sin kontrakt, men hvis Celta var rykket ud, var Krohn-Dehli ikke blevet i klubben

- Jeg tog ikke til Spanien for at spille i 2. division, så selvfølgelig ville jeg have forsøgt at komme væk. Det siger sig selv, siger Krohn-Dehli, der nu vil se tiden an, men stadig regner med at blive i klubben.

- Jeg har to år tilbage af min kontrakt. Nu har vi reddet os, og som det sker i de fleste klubber, kommer der nye folk til og andre forlader klubben. Det er svært at sige, hvad der skal ske, men jeg regner med, at jeg blive, siger han.

 

Dagens Gossip