Krohn-Dehli: Nu gælder det EM

Skrevet af admin

16/10/2013

Mest læste i dag

Med sine 30 år er Michael Krohn-Dehli pludselig en af landsholdets ældste spillere, og teknikeren fra Celta får en større og større betydning for Morten Olsens mandskab.

Efter en ny glimrende præstation mod Malta tirsdag aften mener fløjspilleren da også, at både han selv og resten af holdet kan gøre sig realistiske forhåbninger om at være med ved EM i Frankrig i 2016.

- Nu skal vi jo først lige spille kvalifikationen, men jeg synes godt, vi kan sætte næsen op efter at være med til det EM, mener Michael Krohn-Dehli.

Normalt siger man, at fodboldspilleres bedste alder er omkring de 30, og Krohn-Dehli leverede glimrende bevis for den påstand med sine præstationer mod Italien og Malta.

Mod Italien lagde han op til begge Nicklas Bendtners mål, og tirsdag aften var han på ny en af holdets mest iøjnefaldende spillere.

Landstræner Morten Olsen havde da også særlig ros til venstrekantspilleren på pressemødet efter Malta-kampen.

- Jeg er da også ovenud tilfreds, siger Krohn-Dehli selv.

- Jeg var med i en del i begge kampe. Lagde op til to mål mod Italien og var med i meget mod Malta. Men det gør det selvfølgelig også nemmere, når hele holdet gør det godt, lyder det fra Michael Krohn-Dehli.

Kampen mod Malta var hans landskamp nummer 39 for Danmark.

/ritzau/