Krohn-Dehli og co. holder tophold fra mål trods undertal

24/01/2016

Sevilla har fortsat ikke vundet på udebane i Primera Division i denne sæson, men holdet kan glæde sig over, at det ikke blev til et nederlag ude mod topholdet Atlético Madrid søndag.

I en halv time spillede Sevilla med en mand i undertal, men det formåede rækkens nummer to ikke at udnytte trods et stort spilovertag.

Derfor sluttede kampen 0-0, hvilket var en gave til Barcelona, der er á point med Atlético Madrid, men har spillet en kamp færre.

Michael Krohn-Dehli spillede de sidste 35 minutter for Sevilla, men landsholdsspilleren gjorde ikke stort væsen af sig.

Hjemmeholdet sad tungt på bolden i første halvleg, men det kneb med at omsætte spillet til store chancer. Madrilenerne stod derfor noteret for nul afslutninger inden for rammen i de første 45 minutter.

Antoine Griezmann burde ellers have ramt mål i første halvleg, men fra nært holdt sendte franskmanden bolden over mål.

I den anden ende var Sevilla tæt på i et enkelt tilfælde, da en afrettet afslutning prellede af på overliggeren.

Fra begyndelsen af anden halvleg steg intensiteten og underholdning mærkbart.

Først headede Griezmann bolden på stolpen, og efterfølgende var det så dommer Ignacio Iglesias, der kom i fokus.

Først uddelte han den anden advarsel og dermed et rødt kort til Sevillas spanske landsholdsspiller Vitolo, og det blev Sevilla-træner Unai Emery så rasende over, at også han blev sendt i omklædningsrummet af dommeren.

Fem minutter inden ud- og bortvisningen var Michael Krohn-Dehli sat på banen, men danskeren fik ikke lov til at folde sine kreative evner ud.

For med en halv time i undertal pakkede Sevilla sig ned og var klar til skyttegravskrig.

En enkelt gang svigtede Sevillas koncentration i forbindelse med et frispark.

Muren og forsvarspillerne stod alle og så passivt til, da Atlético Madrid i stedet for at skyde på bolden trillede bolden lige forbi muren til en fri Yannick Carrasco, men heller ikke han formåede at åbne kampens målkonto.

Trods en belejring af Sevillas straffesparksfelt i slutminutterne forblev opgøret målløst.