Krohn-Dehli om Sevilla-skifte: Der er snart en afklaring

Michael Krohn-Dehlis kontrakt udløber med den spanske klub Celta Vigo til sommer.

Alligevel holder den offensive spiller kortene tæt til kroppen, når snakken falder på, hvilken klub han skal spille for i næste sæson.

- Nu fylder jeg 32 år til sommer, og det er da klart, at jeg godt kunne tænke mig at tage et niveau op og spille europæisk fodbold, siger Michael Krohn-Dehli under landsholdets træning i Helsingør.

Rygterne har længe sat landsholdsspillere i forbindelse med den nyslåede vinder af Europa League, spanske Sevilla, men hovedpersonen selv er ikke meget for at svare på, om han skifter til Sevilla eller en anden klub.

- Jeg har ingen kommentarer. Jeg har været meget glad for at være i Celta, men vi kunne ikke blive enige om at forlænge kontrakten, siger Michael Krohn-Dehli.

- Der kommer snart en afklaring på, hvad jeg skal, tilføjer den tidligere Brøndbyspiller, og han bekræfter, at han er glad for at bo i Spanien.

Michael Krohn-Dehli har haft en fantastisk sæson i den bedste spanske række, hvor han var med til at sikre en overraskende ottende plads med Celta Vigo.

Landsholdet er i øjeblikket samlet forud for to landskampe i juni. Første kamp bliver venskabskampen den 8. juni i Viborg mod Montenegro, mens Serbien kommer på besøg i Telia Parken den 13. juni i den vigtige kvalifikationskamp, hvor Danmark kan tage et stort skridt mod EM-slutrunden i Frankrig næste sommer.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip