Krohn-Dehli om svær Sevilla-start: Det er trænerens valg

Landsholdsprofilen Michael Krohn-Dehli har fået en blandet start i sin nye spanske klub Sevilla.

Midtbanespilleren indledte sæsonen med fuld spilletid i Super Cup-opgøret mod FC Barcelona, der trods et imponerende Sevilla-comeback endte 5-4 til Barcelona efter forlænget spilletid.

I de efterfølgende to ligakampe har den 32-årige dansker blot fået sammenlagt 20 minutter på banen.

- Det er gået fint. Jeg er kommet godt ind på holdet, men har haft lidt problemer i opstarten med en skade, så jeg har ikke været på 100 procent. Det er jeg nu.

- At jeg ikke har spillet så meget, skyldes ikke skaden. Det er træneren, der har valgt anderledes, siger Michael Krohn-Dehli.

Midtbanespilleren, der i sommer skiftede til Sevilla fra de spanske ligakonkurrenter fra Celta Vigo, fortæller, at der generelt er større konkurrence om midtbanepladserne i Sevilla, hvor spillesystemet også er lidt anderledes.

Den rutinerede dansker vil forsøge at tilkæmpe sig en startplads, men han tør ikke sige, om der venter mere spilletid.

- Det kan jeg ikke svare på, så må du ringe ned til Unai (Sevilla-træner Unai Emery, red.) og spørge.

- Som fodboldspiller vil man altid spille. Det er træneren, der vælger, og så er det op til en selv at arbejde hårdt på banen, og vise det man kan, når man får chancen. Det er jeg selvfølgelig klar på.

- Jeg tror også, at hvis man så Super Cup-kampen, så fik jeg vist, at jeg sagtens kan være med og kan hjælpe holdet, når jeg får chancen, siger Michael Krohn-Dehli.

Den erfarne midtbanespiller har ikke sat sig nogle personlige målsætninger for sæsonen.

- Nej, jeg har ikke skrevet, at nu skal jeg spille 45 kampe eller et eller andet. Jeg tager det stille og roligt dag for dag og får forhåbentlig rigtig meget spilletid, siger han.

Krohn-Dehli kan sagtens mærke, at han er kommet til en endnu større klub. Blandt andet er Sevilla kendt for nogle særdeles medlevende og larmende fans.

- Da vi spillede den første hjemmekamp mod Atlético Madrid, fik man kuldegysninger, da holdet gik på banen. Det var ikke noget, jeg havde prøvet før. Det var et step eller to op fra de hjemmebaner, jeg har prøvet.

- Selv om vi tabte 0-3 til Atlético, så har Sevilla også en hjemmebanestatistik, der taler for sig selv, siger Krohn-Dehli.

Midtbanespilleren befinder sig i øjeblikket i Danmark, hvor han på fredag skal hjælpe med at spille landsholdet tættere på næste års EM i Frankrig, når Albanien kommer forbi København.

/ritzau/

Dagens Gossip