Krohn-Dehli scorer i pokalydmygelse af Wass og Celta

04/02/2016

Den spanske pokalfinale i fodbold bliver efter al sandsynlighed et opgør mellem FC Barcelona og Sevilla.

Det kan man roligt påstå, selv om der endnu resterer en returkamp for begge hold i semifinalerne.

Et døgn efter Barcelonas 7-0-rundbarbering af Valencia hjemme på Camp Nou vandt Sevilla torsdag aften 4-0 hjemme over Celta.

Michael Krohn-Dehli slog det sidste søm i kisten på sin tidligere klub, da han tre minutter før tid udnyttede en friløber ved at score til 4-0.

Danskeren, der repræsenterede Celta fra 2012 til 2015, havde tidligere i kampen leveret en assist mod landsholdskollegaen Daniel Wass' klub.

Begge danskere var med fra start, og begge indkasserede en advarsel.

Daniel Wass blev udskiftet, få minutter før Krohn-Dehli scorede kampens sidste mål.

Sevilla kom foran kort før pausen, da Adil Rami scorede på et hovedstød.

På det tidspunkt havde Kevin Gameiro brændt et straffespark, men han tog revanche i anden halvleg med scoringerne til 2-0 og 3-0.

De faldt med få minutters mellemrum, og 2-0-scoringen kom efter et oplæg fra Michael Krohn-Dehli.