Krohn-Dehli uafklaret om landsholdsfremtid

Med aftenens farvel til EM-slutrunden i 2016, er der nu en række danske landsholdsspillere, der må tage deres fremtid op til overvejelse.

Den erfarne højre back Lars Jacobsen meddelte efter det samlede nederlag til Sverige, at han har spillet sin sidste landskamp. Og den danske midtbanespiller Michael Krohn-Dehli er med sine 32 år også en af de spillere, der må overveje sin fremtid.

- Men det kan jeg ikke rigtig udtale mig om, siger Krohn-Dehli efter kampen og uddyber:

- Jeg er kommet i en alder, hvor man ikke ved, hvad der skal ske, og hvem der kommer ind på holdet. Men det er klart, at hvis man føler sig frisk og fit, så er det selvfølgelig en kæmpe ære at spille på landsholdet.

Sevilla-spilleren var ikke med i det første playoff-opgør mod Sverige og startede også ude i den afgørende kamp tirsdag aften. Fra begyndelsen af anden halvleg erstattede Krohn-Dehli den skadede Thomas Delaney, der havde fået chancen fra start.

Når Krohn-Dehli ser tilbage på, hvordan den netop afsluttede EM-kvalifikation har været for ham, er det med blandede følelser.

- Kvalifikationen for mig har været lidt op og ned. Det kunne selvfølgelig godt have været bedre, men det er lidt svært at svare på lige nu, fordi vi lige nu står med en stor ærgrelse over, at vi ikke er gået videre.

Han er dog relativt positiv forud for den kommende kvalifikation til VM i 2018.

- Der er mange gode, unge spillere, og der er helt klart et potentiale. Jeg er positiv over for mulighederne for Danmark og håber selvfølgelig alt det bedste for landsholdet, siger han.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip