Krohn-Dehli: Wembley-kamp er noget specielt

Der findes få fodboldarenaer i verden, som er lige så attraktive at spille på som Wembley i London.

Det er en af årsagerne til, at Michael Krohn-Dehli ser ekstra meget frem til onsdagens venskabskamp mod England.

- Det bliver da en fantastisk oplevelse. Nu har jeg ikke været på det gamle Wembley. Det kunne jeg godt have tænkt mig. Det er noget specielt, og det er noget, som jeg glæder mig til, siger Krohn-Dehli.

I denne sæson har det været lidt blandet med spilletid på klubholdet Celta Vigo, men på det seneste er det blevet til fast kamptræning.

- I starten af sæsonen kom jeg ind i nogle perioder, hvor jeg havde en smule skader. Det gjorde, at jeg ikke lige var klar i en to ugers tid, og så kom jeg tilbage og fik en ny skade.

- Det ødelagde da lidt af sæsonen. For så skulle jeg lige overbevise træneren igen. Men her på det seneste har jeg spillet mere, så jeg er ganske godt tilfreds med, hvordan det er gået.

- Selvfølgelig vil jeg gerne spille hver gang, det vil alle fodboldspillere, og det vil jeg også, understreger Krohn-Dehli.

Celta Vigo er placeret midt i den bedste spanske række, men der er kun syv point ned til nedrykningsstregen, som holdet kæmpede for at komme væk fra i det meste af sidste sæson.

- Vi har haft en bedre sæson. I sidste sæson var vi lidt mere pressede på det her tidspunkt. Vi kan også nå at komme i farezonen igen i denne sæson, men vi er bedre som hold i denne sæson.

- Vi har lidt bedre styr på kampene, og det øger chancen for point i hver eneste kamp, forklarer kantspilleren.

Danmarks kamp mod England går i gang klokken 21 onsdag aften.

/ritzau/

Dagens Gossip