Krokodille-jægerens datter sender rørende hilsen på årsdag for farens død

Skrevet af Morten Larsen

08/09/2015

Mest læste i dag

Teenageren Bindi Irwin har på det sociale medie Twitter lagt en rørende hyldest ud til sin far, der for ni år siden mistede livet.

Steve Irwin - der var bedre kendt som Krokodillejægeren – døde den 4. september 2006 efter at han blev stukket i hjertet af en giftig pilrokke.

Dødsulykken skete under optagelserne til en dokumentarfilm i vandet ud for Australiens nordøstkyst.

Læs også: Steve Irwins datter er blevet voksen og holder sin fars arv i live

Datteren var kun otte år gammel, da hun måtte sige farvel til faren, der udover sine vovestykker med krokodiller i fjernsynet var travlt beskæftiget med at drive Australia Zoo.

I weekenden, hvor det var Fars Dag i Australien, loggede hun ind på Twitter og sendte en rørende hilsen på ni-årsdagen for dødsfaldet.

Hun skrev:

'Fars dag i Australien. Mit hjerte banker for Australia Zoo ligesom min fars hjerte gjorde. Tag dig tid til at være sammen med dem, du elsker.'

Den hjertevarme besked blev bragt sammen med et velkendt fotografi af Steve Irwin i nærkontakt med en stor krokodille.

Æblet falder som bekendt ikke langt fra stammen, og Bindi Irwin har således gået i farens fodspor med at engagere sig i dyrevelfærd. Derudover har hun for tiden travlt med at øve dansetrin, da hun skal være med i den australske udgave af 'Vild med dans'. 

Father's Day in Australia. My heart lives @AustraliaZoo just like Dad's always did. Take time with the ones you love. pic.twitter.com/VtmjILXZc8

— Bindi Irwin (@BindiIrwin) 5. september 2015

Følg Dagens Dyreriget for flere lignende artikler: