Kronebil holdt ved swingerclub: Prins Henrik var i paradis

Et foto af prins Henriks let genkendelige kronebil har gået sin sejrsgang på de sociale medier de seneste døgn.

På billedet ses Krone 121 halvt oppe på fortovet efter mørkets frembrud 23. december på en gade i Aarhus.

Men hvad der i særligt grad interesserer folk på de sociale medier, er bygningen med navnet "G Club", som kronebilen er fotograferet foran, og som er kendt som en swingerklub i Aarhus.

Fra Kongehusets kommunikationsafdeling lød beskeden onsdag, at man kunne bekræfte, at kronebilen holdt kortvarigt parkeret i Paradisgade 23. december.

Anledningen var ifølge kongehuset, at prins Henrik havde besøgt biografen Øst for Paradis for at se filmen "Macbeth" med private venner.

Og den forklaring bliver nu yderligere bakket op af biografen selv, der bekræfter, at prins Henrik besøgte biografen, som er kendt for at sende flere smalle og kunstneriske film.

- Vi i Øst for Paradis kan berigtige, at vi havde den store ære at have prins Henrik som gæst i vores biograf, skriver Ditte Daugbjerg Christensen fra Øst for Paradis i en mail til Ritzau.

Samtidig skriver hun, at hun er ked af, at prinsens besøg har fået en slagside i medierne.

- Vi plejer ikke at sladre om vores gæster, og vi synes, at det er lidt ærgerligt at være anledning til en hel del sladder og uværdig sprogbrug - men vi glæder os over kongehusets gode smag, lyder det.

Det er kun en uge siden, at dronning Margrethe meddelte, at prins Henrik, som fylder 82 i 11. juli i år, drosler ned i 2015 og kun i begrænset omfang vil påtage sig officielle opgaver for kongehuset.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip