Kronisk kræftsyg far stopper sin tumors udvikling med ulovlig cannabisolie

38-årige Kieran McCrory havde kun ni måneder tilbage at leve i, lød det fra lægerne, der havde svært ved at stille noget op overfor den hjernetumor, der var ved at tage livet af ham langsomt. 

Den nedslående prognose blev givet til familiefaren for to år siden, men efter han indledte en ulovlig behandling med cannabisolie, er han ikke bare i live i dag - lægerne har heller ikke behov for at behandle ham, fordi tumoren tilsyneladende er stoppet med at brede sig på grund af cannabisolien. 

Nu håber han, at han kan angribe tumoren yderligere ved at fortsætte med at bruge cannabisolie i kampen mod kræften. 

- Jeg føler jeg kan være optimistisk i forhold til at forvente en hel del mere tid på jorden med min kone og børn, siger Kieran McCrory til Belfast Live. 

- Det er virkelig rart, at kunne se noget lys. Grundlæggende er tumoren blevet stoppet, den spreder sig ikke, og den er ikke blevet større, siger han. 

Selvom cannabisolie stadig er ulovligt i Nordirland, så forsvarer han sin beslutning om at bruge det. 

- Jeg vil bare gerne leve. Jeg skader ikke nogen. Jeg er ikke ude på at sælge stoffer, og jeg driver ikke et narkolaboratorium, siger Kieran McCrory. 

Han mener, at den desperate situation retfærddiggør at gå til yderligere i kampen for livet. 

- Du har ikke råd til at acceptere barrierer, når du kæmper for dit liv. Jeg kommer til at bruge olien resten af mit liv, og jeg håber at blive 80 år, siger han. 

Kieran McCrory fik konstateret tumoren i hjernen for to år siden, og han har både gennemgået en operation og kemo-stråling, men ingen af delene virkede mod den aggressive tumor. 

Cannbisolie er ulovligt i Danmark. 

Dagens Gossip