Kronprins Frederik laver jernmand i København

Han har gennemført adskillige maratonløb i tider, som de fleste motionister misunder - 3.06,49 tilbage i 1994. Han har løbet den svenske langrendsklassiker over 90 kilometer, Vasa-løbet, og inden for de seneste par måneder har den 45-årige kronprins også fået noteret både en halv Ironman og benhårde franske cykelløb i Alperne, La Marmotte, på sit i forvejen temmeligt omfattende motions-CV.

Nu går kronprinsen, der også repræsenterer Danmark i den internationale olympiske komité IOC, linen ud og stiller til start i den store Ironman-triatlon på søndag i København.

- Jeg glæder mig personligt til at konkurrere med de 2.600 andre deltagere - det bliver en helt særlig udfordring. Det er flot, at København som den eneste hovedstad i verden er vært for en Ironman, og jeg ser frem til en stor og festlig sportsbegivenhed på søndag, siger kronprinsen i en pressemeddelelse fra Kongehuset.

Kronprinsen har startnummer 45 og er med den første startgruppe, der bliver sendt ud i bølgerne ved Amager Strandpark kl. 7 søndag morgen.

En Ironman består af 3,8 km svømning, 180 km cykling, inden man slutter af med et maratonløb.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip