Kronprins Frederik og Preben Elkjær genoplever sportsøjeblikke

Lørdag den 5. oktober kan TV2-seere komme til stort fødselsdagsshow med masser af store musikalske stjerner som TV- 2, Anne Linnet og Medina, som nyfortolker de hits, vi alle sang med på i 1988. Det sker i forbindelse med fejringen af tv-stationens 25 års jubilæum.

Se den vovede video: Her viser TV2-værterne ben

Komikerparret Søs og Kirsten gendanner for en aften "Kongeriget", og desuden kommer De Nattergale, Andreas Bo og en lang række af de danskere, der har været med til at skabe store historier på TV2 og dermed gøre stationen til Danmarks største fællesskab gennem de sidste 25 år.

Sporten og de store øjeblikke

Sport skaber også fællesskab og store øjeblikke, og i anledning af TV2s 25 års fødselsdag har Kronprins Frederik og sportskommentator Preben Elkjær sagt ja til sammen at genopleve nogle af de største sportsøjeblikke fra det sidste kvarte århundrede – klip, der er udvalgt af TV2.

Nyt boligprogram: Fire familier skal færdiggøre fire nye huse

For eksempel den juniaften i 1992 i Gøteborg, hvor Danmark spillede EM-fodboldfinale mod Tyskland. Her sad Kronprinsen på tilskuerrækkerne med sin far, Prins Henrik, mens Preben Elkjær var kommentator sammen med Flemming Toft.

Ulla og Ally

Til fødselsdagsfesten kan seerne også møde journalist Ulla Terkelsen, der har været med siden TV2s begyndelse, musiker og skuespiller Martin Brygmann, der har skrevet musik til blandt andet TV2s julekalendere, og entertaineren og eks-politikeren Jacob Haugaard, der blev landskendt i en vis sodavandsreklame.

Showet byder også på en hyldest til amerikanske serier som "Beverly Hills 90210" og "Ally McBeal", en stribe af tv-bøffer, og så kåres den sjoveste tv-reklame i 25 år.

Dagens Gossip