Kronprinsen skal sælge Danmark i udlandet

Der bliver "danske dage" i Vilnius, når kronprins Frederik sammen med klima- og energiminister Martin Lidegaard (R) 8. til 10. oktober rejser til den litauiske hovedstad for at åbne dørene for den danske energi- og fødevarebranche i det baltiske EU-land.

Kongehuset skriver i en pressemeddelelse, at kronprinsen og ministeren skal deltage i en række arrangementer, der skal fremme danske erhvervsinteresser, og at der vil være et særligt fokus på energi, fødevarer og teknologier inden for information og kommunikation.

Arrangementet hedder Danish Days, der er en del af et Business Forum, som kronprinsen åbner sammen med Litauens præsident, Dalia Grybauskaite, der er formand for EU i dette halvår.

Indkøbscentret Panorama i Vilnius lægger hus til arrangementet, hvor erhvervsfolk fra Danmark med royal assistance kan møde relevante samarbejdspartnere fra Litauen.

Desuden deltager kronprinsen i et par kulturelle arrangementer, blandt andet åbningen af en udstilling af moderne dansk kunst på Litauens Kunstakademi og en udstilling om restaureringen af Frederik den Ottendes Palæ på kunstmuseet, Vytautas Kasiulos Art Museum.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip