Kronprinsesse Mary skal på scenen med Bono i New York

Kronprinsesse Mary er et af de store navne på scenen, når Global Citizen Festival 28. september løber af stablen i Central Park I New York.

Danmarks allermest funklende stjerne skal optræde i The Big Apple side om side med en lang række verdensstjerner – heriblandt U2 forsanger Bono samt FN-generalsekretær Ban Ki Moon.

I dag støtter Kronprins Frederik Mary ved navngivning af Mærsk-skib ved Langelinie. Læs mere på billedbladet.dk

Marys fremmeste opgave i New York er at holde en tale ved festivalen for at sætte fokus på global fattigdomsbekæmpelse og kvinders rettigheder – et område hun har arbejdet meget med i de senere år.

Foruden kronprinsessens tale og flere andre taler, vil der blive budt på en kæmpe koncert i Central Park, hvor Stevie Wonder og Alicia Keys er øverst på plakaten.

60.000 ellevilde amerikanere vil være på plads for at juble over god musik, og et vigtigt budskab, som blandt andre Danmarks Mary sender ud til hele verden fra sin position på scenen midt i New York.

Allerede dagen før kronprinsessen holder sin vigtige tale for 60.000 mennesker, deltager hun i et arrangement i FN. Dette arrangement handler om bekæmpelsen af kvindelig omskæring

Så sej er Danmarks kronprinsesse – se billederne på billedbladet.dk

Af Ulrik Ulriksen, Billedbladet.dk/NewsDesk, Aller Media

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip