Kropsdele fortsætter med at flyde i land på en af verdens smukkeste strande

Skrevet af Sol Stoffregen

07/07/2016

Mest læste i dag

Et eksotisk ferieparadis i det sydlige Stillehav har fået en grim ridse i sit ellers så turistvenlige image, efter der er begyndt at skylle afhuggede hovede og kropsdele i land. Det skriver The Guardian.

Mareridtet udspiller sig på Natadola-stranden, som ofte betegnes som en af verdens smukkeste strande, på Fiji-øerne.

Først dukkede et par menneskefødder op på den populære strand, hvor der ligger to store resorts, som tiltrækker en del turister. Siden fandt en newzealandsk familie et afhugget hoved, der var forbundet til et reb med en sten for enden, et par meter ude i vandet.

Læs også: Dette billede af en lille pige ser uskyldigt ud, men årsagen bag vil give dig kuldegysninger

Politiet er på den makabre sag og har oplyst, at det er delene af et russisk ægtepar, der driver rundt.

Det afdøde ægtepar, Yuriy Shipulin og Nataliya Gerasimova, der har boet på Fiji siden 2011, forsvandt i midten af juni. Siden da har eftersøgningshold ledt forgæves på den tropiske ø.

Eftersigende skulle Yuriy Shipulin, en pensioneret pilot, have haft gang i en del forretninger, som ikke klarede sig godt, og derfor skyldte han i omegnen af 200.000 amerikanske dollars svarende til 1,3 millioner danske kroner.

I slutningen af juni blev det russiske ægtepars ulåste bil fundet med nøglerne i på Natadola-stranden.

Kort efter begyndte ligdelene at dukke op.

Læs ogsåStuderende fanger noget på film, som videnskabsmænd ikke har set i årtier

Det er meget sjældent, at der sker mord på Fiji-øerne, og beboerne er rystede over dobbeltmordet og frygter, at der er en massemorder løs, forklarer en ven af det afdøde russiske par.

- Ingen så dette komme. At maltraktere ligene på den måde, kan ingen med et godt sind finde på. Inden de forsvandt var alt fint, helt normalt. Det er en solrig ø, en perfekt ø, der var ingen grund til at være bekymret over noget i paradis. Indtil nu, udtaler vennen, der er anonym til The Guardian.

Politiet har netop bedt fijianerne om at lade være med at omtale sagen i en officiel meddelelse, da magthaverne frygter, at den store omtale og de mange rygter om den uhyggelige sag skal skræmme turisterne væk. Turisme udgør 30 procent af Fijis BNP.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler: