Krummerne er tilbage: Men hvor er Grunk?

Til efteråret får en ny Krumme-film premiere. Optagelserne til Krummerne - Alt på spil starter 5. maj i København.

Men produktionsselskabet mangler en dreng, der kan spille Grunk. Derfor søger man nu en 5-6-årig dreng, der er vild med at spille skuespil. Du skal sende en mail til [email protected] inden på mandag klokken 12. Herefter udvælges de drenge, der skal til casting, der foregår den 19. og 20. marts i København.

Om Krummerne - Alt på spil

Thøger Birkelands Krummerne er tilbage i biograferne med et helt nyt hold. Efter at have hærget biograferne og TV op igennem 90´erne og igen og igen været vist på TV, så er det tid til, at de kommer igen.

Og det gør de så i Krummerne - Alt på spil med et stærkt hold: Lisbeth Wulff er Krummemor og Henning Valin er Krummefar. Krumme er Victor Stoltenberg, der også spiller sønnen i Arvingerne. Martine Hjejle er storsøster Stine.

Martine havde hovedrollen i DR´s s julekalender Julestjerne fra 2012. Yrsa, Krummes store kærlighed, er Annabella Sørensen  og Tom, Krummes kammerat er Rasmus Baldersen. Både Annabella og Rasmus har været med i flere kortfilm og TV serier.

Krummerne skrives af Krummeveteranen John Stefan Olsen, der har skrevet alle Krummefilmene og Krummernes Jul, en af TV2´s største julekalender succeser.

Instruktionen er lagt i hænderne på en anden Krummeveteran. Det er Barbara Rothenborg, der spillede Yrsa i de to første Krummefilm og var Nana i TV serien af samme navn.

Nu er den voksne Barbara blevet filminstruktør og har allerede instrueret den amerikanske udgave af Kærlighed Ved Første Hik, hvor YouTube klippet fra filmen er forbi 8,3 millioner hits. Barbara var også instruktør på ungdoms TV- serien Sjit Happens.

Det er Regner Grasten Film, der producerer med støtte fra Det Danske Filminstitut og TV2.

Handlingen

Hvad sker der så i Krummerne - Alt på spil?

Ja ..der er som altid velordnet kaos i Krummefamilien. Krumme er ked af, at han ikke har nogen cykel, da skolen skal køre løb mod naboskolen i en konkurrence på mountainbike.

Mor er pædagog og blive fyret, hvis hun ikke uddanner sig til leder. Der kræves flere dygtige ledere til at drive en børnehave, når der ikke er så mange pædagoger tilbage.

Far er lærer på Krummes skole og har problemer med alle de nye regler. Far vil helst bare undervise i sløjd, hvor han eksperimenterer med sine opfindelser, der tit forvolder en del skade. Fars drøm er at opfinde en transformator, der kan spare strøm. Indtil videre har alle forsøg vist det modsatte.

Stine skal på ekskursion til Paris, men har ikke penge til turen. Og hun mangler tøj.

Far og mor lover at betale, når de har vundet i lotto. Grunk er sur over de mange temaer, der er i hans børnehave. Snart er det grankogler og dernæst muldvarper.

Far siger op for at blive selvstændig, et par svindlere er ved at få alle smidt ud af ejendommen, Grunk hjælper far med at opfinde, og kineserne vil stjæle det hele. Ja det er ikke så mærkeligt, at Krumme synes det er svært at være 11 år.

Krummerne - Alt på spil har premiere i efterårsferien.

Dagens Gossip