Kryds ved motorvejstilslutning i Tilst ombygges

Vejdirektoratet er gået i gang med at ombygge de to rampekryds ved Østjyske Motorvejs tilslutning 47 ved Tilst. Det skal gøre det nemmere at komme igennem det østlige kryds på Viborgvej fremover.

I dag er der problemer med trafikafviklingen i det østlige kryds især i myldretiden, hvor mange trafikanter på Viborgvej ønsker at dreje til højre for at komme på E45 i nordgående retning. Højresvingsbanen på Viborgvej er for kort til at rumme alle de højresvingende trafikanter, og de kommer derfor til at blokere for den ligeudkørende trafik på Viborgvej. 

Derfor forlænges højresvingssporet, så der bliver plads til flere højresvingende trafikanter på Viborgvej. Det vil både gøre det nemmere for de ligeudkørende at komme igennem krydset på Viborgvej og gøre strækningen mere sikker.

- Når bilisterne ikke længere holder i lange køer i det ligeudkørende spor, nedsættes risikoen for, at bilister kører op i bagenden af hinanden, og det øger sikkerheden på stedet, fortæller projektleder i Vejdirektoratet, Peter Sveistrup Kristensen, i en pressemeddelelse.

Vejdirektoratet udfører også få mindre justeringer af kørebanerne både ved det østlige og vestlige rampekryds. De justeringer bliver foretaget, så modulvogntog fremover kan komme igennem krydsene.

Vejarbejdet varer indtil den 8. november.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip