Kryptisk kritik fra udvist AaB'er

- Vi har et dumt boldtab, og så får de en omstilling. Jeg prøver at gå ned og tackle bolden. Jeg tror ikke rigtigt, jeg rammer ham. Så synes han (dommer Mads-Kristoffer Kristoffersen, red.) åbenbart, at han skulle give mig mit andet gule kort. Det kommer egentlig ikke bag på mig, sagde Kenneth Emil Petersen, der blev spurgt, hvad det var, han syntes, der var så uretfærdigt i situationen.

- Nu skal jeg jo ikke sætte telefonkæden i gang hos det kære disciplinærudvalg, ved at sige, at han var håb...han som regel er håbløs, når vi har ham. Vi havde ham også i Odense. Det skal jeg selvfølgelig ikke stå her og sige. For så ved jeg godt, at de mødes til smørrebrød og hygge i morgen, drengene i disciplinærudvalget, men...jeg ved ikke, om der er to gule. Det føler han, der er, sagde Kenneth Emil Petersen med slet skjult henvisning til AaBs kamp for nylig ude mod OB, hvor Mads-Kristoffer Kristoffersen også dømte, og hvor AaB fik Rasmus Würtz udvist.

Føler du, det er en generel tendens i kampen, at I bliver bortdømt?

- Nej, men jeg synes en gang imellem, at vi hopper for livet. Men man skal åbenbart falde for at få noget. Ja det er selvfølgelig lidt ærgerligt, men sådan er det. Jeg må op på hesten igen, sagde kenneth Emil Petersen på TV3 .

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip