Kuglerne fløj om ørerne på Allan i Paris - så gik han ud og drak øl

Allan Mackenzie blev dækket i blod, da et offer blev skudt på klods hold lige ved ham. Imens faldt andre sårede og døde til gulvet omkring ham.

Briten måtte dukke sig, mens kuglerne fløj om ørerne på ham. Alligevel lod han sig ikke skræmmer. Det skriver Mirror

Den 30-årige mand var taget til koncert med Eagles of Death Metal i koncertsalen Bataclan, hvor 89 koncertgængere blev myrdet fredag aften. Han var dybt rystet over angrebet, hvor flere mennesker mistede livet lige for øjnene af ham.

Han tog chancen og løb for sit liv sammen med en masse andre på stedet. Han løb knap en kilometer væk og blev lettet, da hans vens stemme dukkede op i telefonen, efter de var blevet adskilt i det store kaos.

De blev enige om, at de ikke ville lade terroristerne vinde. De gik derfor på gaden dagen efter.

- Vi gik ud og drak nogle øl lørdag, så vi ikke lod svinene vinde. De ville vinde, hvis vi ikke fortsatte vores liv, som det plejede at være, så vi tog metroen hen på en pub og fejrede liver, siger den 30-årige.

Allan Mackenzie, der til daglig bor i Norge, siger, at synet på spillestedet er noget, han aldrig vil glemme.

Læs også: Han kastede sig ind foran kuglerne for at redde en kvinde under Paris-terror

- Der var folk, som trak deres venner, der var blevet skudt. Det var bare kaos, blod over alt, grædende mennesker, som prøvede at komme væk fra koncertstedet. Jeg kom ud sammen med nogle parisere, og vi løb omkring en kilometer.

Men trods den rystende oplevelse, har han ikke i sinde at lade sig skræmme.

- Det vil ikke skræmme mig fra at komme tilbage til Paris. Vi kommer tilbage. Vi vil stadig tage til koncerter. Det kommer ikke til at ændre noget, siger Allan Mackenzie.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip