Kultmusiker bekræfter: Nyt album på vej

Skrevet af admin

27/10/2015

Mest læste i dag

Manden bag kulthittene "Life on Mars", "Heroes" og "Let's Dance" er tilbage.

Den 8. januar udgiver den legendariske musiker David Bowie sit 28. studiealbum, "Blackstar", bekræfter musikeren selv på sin officielle hjemmeside, davidbowie.com.

- Det kan nu blive bekræftet, at "Blackstar" er den kommende single og album fra David Bowie. Albummet bliver udgivet på Davids fødselsdag, den 8. januar 2016, lyder meddelelsen til de mange tusinder Bowie-fans.

- I modsætning til fejlagtige meldinger om lyden og indholdet af albummet kan kun nedenstående bekræftes, lyder det videre:

- Singlen bliver udgivet den 20. november og er ikke en del af Davids teaterstykke "Lazarus", meddeles det om musikeren, som har skrevet stykket med afsæt i science fiction-filmen "The Man Who Fell on Earth" fra 1976, hvor Bowie selv spillede hovedrollen.

Manden med de tofarvede øjne er kendt som "poppens kamæleon". Han debuterede med sin selvbetitlede soloplade i 1967, men fik sit store gennembrud i 1972 med lp'en "The Rise and Fall of Ziggy Stardust and the Spiders from Mars" .

Bowies seneste plade, "The Next Day", udkom i 2013 på musikerens 66 års fødselsdag og var hans første album i mere end et årti.

I lighed med det forrige album er der ingen officielle planer om koncerter i forlængelse af udgivelsen.

Se hele offentliggørelsen her: http://www.davidbowie.com/news/david-bowie-blackstar-55061

/ritzau/FOKUS