Kultserie genopstår med nye karakterer

Til næste år er det 50 år siden kulthittet "Star Trek" ramte tv-skærme verden over. Og der er godt nyt for fans af den populære science fiction-serie. TV-stationen CBS bekræfter nemlig, at de endnu engang vil puste nyt liv i serien bag karaktererne kaptajn Kirk og Spock med en ny tv-serie, som får premiere i 2017.

- Der er ikke noget bedre tidspunkt at give Star Trek-fans en ny serie, siger David Stapf, chef for CBS TV Studios, ifølge BBC.

Den kommende tv-serie er dog ikke relateret til filmen "Star Trek Beyond", som får premiere næste sommer. På tv-selskabets hjemmeside fremgår det, at der med den nye tv-serie ikke bare bliver kogt ny suppe på den gamle serie og de velkendte karakterer. I den kommende serie vil der blive introduceret nye karakterer, som leder efter nye verdener og civilisationer, skriver BBC.

- Vi har alle sammen rigtig stor respekt for denne her franchise, og vi glæder os til at præsentere det næste tv-kapitel som det kreative hoved med de talentfulde hænder Alex Kurtzman står bag, en mand som kender universet og dets publikum helt tæt, fortæller David Stapf.

Foruden den oprindelige serie fra 1966 er der siden lavet fem serier i samme univers foruden en række film.

Seerne får en prøvesmag på serien på CBS Television Network, men derefter overgår det eksklusivt til online on-demand-tjenesten CBS All Access. Efter planen kommer tv-serien også til at blive distribueret på den internationale CBS Studios International.

/ritzau/FOKUS

Dagens Gossip