Kun 10 uger gammel baby snakker pludselig til sin mor

Hvis du læser dette, og selv har et barn, der endnu ikke begyndt at snakke, så er der ingen grund til at være bekymret, for lille Poppy er noget helt, helt særligt.

Det stod klart for 30-årige Holly Freeman fra London, da hun en dag snakkede til sin 10 uger gamle datter, Poppy.

For selvom børn normalt er mellem 10-12 måneder før de ytrer deres første ord så som 'der' det' og 'mere', så kom der pludselig et lille høfligt 'halloooo' fra den bette. Det skriver engelske Metro.

Holly forklarer, at Poppy har været smilende og klukkende allerede fra hun var fem uger gammel, men når moren fortalte dette til sine bekendte, mente de alle, at der nok bare var tale om luft, der kom op.

Holly Freeman var dog sikker på, at hende datter forsøgte at snakke til hende. Derfor begyndte hun at hilse på den lille hver morgen med et 'hello Poppy', ligesom hun fik sin anden datter, seks-årige Paige, til at gøre det sammen.

Pludselig kom dagen, hvor Poppy svarede igen.

- Jeg tog hende med ovenpå og lagde hende på min seng. Hun grinede løs, og jeg sagde 'hallo Poppy' som jeg plejer at gøre. Pludselig var det som om, at hun bevægede munden for at sige noget, og jeg syndte mig at tage et par videoer af hende. På den sidste video kom det så. Hendes mund bevægede sig, og hun sagde 'hallo'. Jeg var helt i chock, og stoppede med at filme næsten med det samme. Jeg så videoen igen og igen for at være sikker på, at jeg ikke bildte mig nogen ind og efterfølgende ringede jeg straks til min forlovede Ben for at fortælle ham, hvad der var sket, fortæller Holly.

Ben troede dog ikke på Holly.

- Han sagde: 'Det er vildt. Men jeg tror dig ikke', og han forlangte derfor, at jeg sendte ham videoen. Siden har vi set den igen og igen, og nu spekulerer vi bare på, hvad hun siger næste gang, siger Holly Freemann.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

Dagens Gossip