Kurvede kvinder viser stolt deres maver frem i protest mod populært dameblad

Det kom som en overraskelse, da man i Oprah Winfreys dameblad kunne læse, at kun slanke mennesker bør iklæde sig mavebluser- og toppe.

Bemærkningen har fået bladets kurvede læsere til at protestere ved at lægge billeder af deres maver op på de sociale medier.

I sidste månedes udgave af O, The Oprah Magazine kunne man læse den overraskende kommentar fra bladets kreative direktør Adam Glassman, der besvarede læsernes spørgsmål.

Her ville en læser gerne vide, om hun 'kunne bære' at gå med mavebluse. 

'Hvis (og kun hvis) du har en flad mave' lød svaret fra chefen på den tidligere talkshowsværts populære blad.

Læs også: Hun vejede 156 kg og havde prøvet alt - sådan lykkedes det hende at føle sig som et menneske igen

Et overraskende svar, da Oprah Winfrey har gjort en dyd ud af at bogstavelig talt favne bredt, og på tv-skærmen har hun ofte hyldet de større kvindekroppe.

Udmeldingen har nu ført til, at bladets læsere svarer igen på Twitter og Instagram, hvor de stolte poserer foran et kamera med en top eller trøje på, der tillader kig til maven.

I den stride strøm af mave-billeder - der lægges op under hashtagget #rockthecroptop – finder man blandt andet et fotografi af Tess Holiday, der er en kendt fotomodel med ekstra sul på sidebenene.

I billedteksten sender hun følgende hilsen til den afro-amerikanske tv-legende: 'Kære Oprah. Alle kan bære en mavetop'.

 

Nu har folkene bag livsstilsmagasinet kommet med følgende kommentar om sagen til det populære medie Mashable:

'Vi støtter, opmuntrer og giver alle kvinder styrke til at se godt ud, føle sig sikre og leve livet bedst muligt. VI kunne godt have udtrykt os bedre i dette tilfælde. Vi sætter pris på feedbacken og vil være mere opmærksomme i fremtiden.'

 

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip