Kvarterfest i Skovparken

Den 1. juni byder Skovparken i Kolding sommeren velkommen med Kvarterfest.

Det er en fast tradition, at Skovparken inviterer hele kvarteret omkring Skovparken til den store kvarterfest, Kaffe- & Kagedagen. I år bliver lagkageløbet, motorikbanen og loppemarkedet suppleret med fotostøj fra Ghettoblasters.

På tre timer vil Ghettoblasters skaffe så mange udsagn om Skovparken som overhovedet muligt. Alle deltagere bliver bedt om at skrive, hvad Skovparken er for dem. Ordene bliver forevigede sammen med udsagnets ejermand på de billeder, som Ghettoblasters tager i løbet af dagen.

Det hele munder ud i masser af forskellige ord om Skovparken fra beboere, naboer og gæster fra resten af Kolding.

Fra ord til besøg

Dagen er åben for alle i Kolding, som har lyst til en hyggelig eftermiddag med sjov for ungerne og hygge over kaffen for de voksne. Mange fra kvarteret kommer, men arrangørerne understreger, at alle er velkomne.

- Det ville være herligt, hvis der kom nogle af alle de Ghettoblasters, som har fulgt os på Facebook og læst om os i nyhedsbreve. Kaffe- & Kagedagen er en perfekt dag at opleve Skovparken på, fortæller Anni Damgaard, der er formand for Skovparken.

Ghettoblasters har siden november 2012 delt viden i stedet for fordomme om Skovparken. Håndboldspillere fra KIF Kolding København, lokalpolitikere, uddannelsesledere og andre kendte har støttet kampagnen.

Håbet er at afrunde kampagnen med masser af udsagn, hvor folk viser, hvad Skovparken betyder for dem.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip