Kvickly tvinger unge til at købe sprut på Roskilde Festival

På årets Roskilde Festival har Kvickly åbnet en butik under et halvtag, og her kan de unge festivalgæster købe mad og drikke, men ikke alt er som det plejer i den midlertidige dagligvarebutik på festivalen.

Man kan nemlig ikke købe halvanden liters sodavand uden at købe en flakse sprut med i samme handel. Det skriver TV 2 Lorry.

Supermarkedskæden oplyser til den regionale tv-kanal, at det Roskilde Festival, der bestemmer hvilket sortiment, Kvickly må udbyde til gæsterne på den udsolgte festival. 

Det drejer sig om udbud og efterspørgelse, lyder beskeden fra Roskilde Festival.

Læs også: Dronningens besøg tvinger cirkusplakater ned i Varde

- Der har fra publikums side ikke været særlig efterspørgsel efter halvanden liters sodavand, og derfor findes det ikke i sortimentet. Omvendt har pakken med halvanden liters sodavand og spiritus været efterspurgt, siger kommunikationschef Christina Bilde til TV 2 Lorry.

Hun forklarer, at festivalen måske næste år vil tilbyde de unge festivaldeltagere muligheden for at købe halvanden liters sodavand uden at de er tvunget til at købe en flaske sprut med.

Flere af festivaldeltagerne undrer sig over, at de er tvunget til at købe stærk spiritus, hvis de får lyst til en stor sodavand.

- Det da langt ude. Så opfordrer de os jo bare til at drikke os virkelig stive, siger Anja Navadvoaskya til TV 2 Lorry.

Følg Dagens Forbrug for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip