Kvicklys bagersvend kvajede sig stort: Skulle bestille 100 kilo gær, men tastede forkert og fik noget HELT andet

En tastefejl førte til et imponerende bjerg af gær i Kvickly i Grindsted, da butikkens bagersvend forleden satte sig hen til computeren for at bestille nye varer hjem.

I stedet for at bestille 100 kilo gær, kom han til at sætte et 0 for meget på bestillingen, og fejlen gik først op for dagligvarebutikken i går formiddag, da en lastbil her ankom med ét ton gær.

Nu må bagersvenden sandsynligvis give kvajebajer for den lille tastefejl, der resulterede i et kæmpe bjerg af gær hos supermarkedskædens butik lidt vest for Billund.

Læs også: 5-årig bruger sine fødselsdagspenge på at invitere pige på bedårende date

Butikken lagde i går eftermiddag en opdatering ud på Facebook, hvor hundredvis af danskere nu morer sig over fejlbestillingen, der heldigvis kan komme de lokale bageentusiaster til gode.

På et af opdateringens billeder kan man se, hvordan to af butikkens bagere står bag det imponerende gærbjerg og ser ganske fortvivlede ud i ansigterne.

-Det skal selvfølgelig ikke gå til spilde, så lige nu kan du købe gærpakker med 500 gram til kun 4kr. Bemærk, vi har kun 1 ton, lyder det fra Kvickly i Grindsted.

Se opslaget her:
 

Følg Dagens Grin for flere lignende artikler:

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip