Kvinde afværgede voldtægt: Bed i finger

En 37-årig kvinde satte sig så meget til modværge, da en gerningsmand skubbede hende af cyklen og forsøgte at voldtage hende i en busk fredag aften på Taastrup hovedgade.

Manden måtte opgive af flere omgange, og blev til sidst anholdt. Københavns Vestegns Politi kræver lørdag en 22-årig mand varetægtsfængslet for voldtægtsforsøget.

- Han truer hende med en skruetrækker og giver hende også nogle slag i hovedet, men hun sætter sig kraftigt til modværge, siger vagtchef Leif Bonde til Ritzau.

Voldtægtsforsøget skete klokken 21.27 fredag, men ifølge politiet startede manden allerede sine tilnærmelser i et S-tog, hvor han kom med seksuelle bemærkninger til kvinden.

De steg begge af toget ved Taastrup Station, hvor han senere væltede hende af cyklen og over i en busk, hvor han forsøgte at voldtage hende.

- Det lykkedes ham ikke, da hun satte sig imod og bed ham i fingeren. Han var så dum at opsøge hende igen på hendes adresse, og så får vi fat i ham, fortæller vagtchefen.

Den 22-årige er tidligere sigtet i en anden voldtægtssag og prøveløsladt efter en voldsdom, så politiet har valgt at kræve ham varetægtsfængslet.

Han fremstilles for en dommer klokken 10 lørdag.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip