Kvinde angrebet af to rasende pit bulls: Reddet af 63-årig helt med stok

56 gange nåede to muskelhunde at bide Monica Garza, inden de blev stoppet. Derfor tør man nåede ikke tænke på, hvor slemt det havde været, hvis ikke en gangbesværet ældre mand havde grebet ind og slået hundene bort med sin stok.

Monica Garza var onsdag morgen ude at løbe i Houston i USA, da de to vanvittige pit bulls pludselig angreb hende.

Hundeangrebet skete lige bag Charles Jordans hus, og hans kone hørte den unge kvindes desperate skrig. Det fik den 63-årige mand, som er dårlig gående på efter knæoperationer, til at gribe sin stok og kaste sig ind i kampen mod hundene. Det skriver ABC Local

LÆS OGSÅ: Tatovør får dyrevenner til at rase: Tusser hjerte på bedøvet hund

Charles Jordan hoppede simpelthen ned på Monica Garza og begyndte at slå de rasende hunde med stokken.

- Jeg blev bare ved at sparke den ene hund og den anden hund, men de stoppede ikke. De var besatte af at nå hen til pigen. En havde fat hendes arm, den anden havde fat i hendes ben, og de var ved at flå hende i stykker, fortæller Charles Jordan til ABC 13.

Først efter ti lange og forfærdelige minutter blev hundene trætte og gav op.

- Jeg sade: Du er i sikkerhed. Der sker dig ikke mere i dag. Så lagde hun hovedet på jorden og græd - og så brød jeg også sammen, beretter den ældre mand.

Herefter blev Monica Garza hastet på hospitalet, hvor man altså kunne tælle hele 56 bid fra de farlige hunde. Hun var så ilde tilredt, at et familiemedlem, som arbejdede på skadestuen, ikke kunne genkende. Hendes tilstand menes at være stabil nu, men hun kan takke Charles Jordan for, at hun er i live.

LÆS OGSÅ: Hjerteskærende: Lille piges liv bliver ødelagt ét sekund hver dag

Begge hunde er efterfølgende blev fanget og sendt til et dyreinternat, hvor ejerne har ti dage til at gøre indsigelser mod deres aflivning.

Charles Jordan, der selv blev bidt flere gange, bliver af Monica Garzas familie betegnet som en helt, men den modige ældre mand fortæller, at han ville gøre det sammen igen uden at blinke.

- Hun er for ung. Unge mennesker bør ikke komme til skade. Jeg har børn. Jeg har børnebørn. Pas godt på dem, siger han.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

Se tv-indslag om Charles Jordans modige indsats herunder: 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip