Kvinde anholdt for at have sex med sin kæreste i bussen - foran skrækslagne skolebørn

Samantha Trusloves kæreste, Peter Walker, var netop blev løsladt fra fængslet, da det engelske par stod på bussen for at komme hjem. Men inden den 26-årige kvinde og den 37-årige mand nåede så langt, gik de ned bagerst i bussen og brød loven. Det skriver The Mirror.

Desværre var det utålmodige par ikke alene i bussen, der kørte ved Cradley Heath, West Mids. Det var eftermiddag, og adskillige skolebørn var på vej hjem med bussen. Tre børn på henholdsvis otte og ni år så Samantha og Peters intime akt.

Læs ogsåMand kørte i sin egen bil til køretime: Det kom han til at fortryde

Efter den episode, som har printet sig fast i hovederne på de skræmte skolebørn, er Samantha og Peter endt i retten. Forleden erklærede begge sig skyldige i at forstyrre den offentlige orden. Ved at have sex i bussen overskred Samantha sin “asbo”, en for form for tilhold.

Samantha fik 28 ugers fængsel, mens hendes kæreste fik 17 ugers fængsel.

Dommeren i retssagen var meget forundret over, at Peter Walker dårlig nok nåede ud af fængslet, inden han begik ny “kriminalitet”.

Læs også: Så længe skal du dyrke sex for at forbrænde en Snickers

- Du ventede ikke engang, til du kom hjem med at begå en forbrydelse, sagde dommeren, Graham Wilkinson, der også var dybt forarget over, at parret valgte at have sex foran små børn.

Det er langt fra første gang, Samantha, der har problemer med alkohol, har begået kriminalitet. 

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip