Kvinde bad om hjælp til at flytte - det endte fatalt

En spektakulær mordsag fik sin afslutning i november 2015. Nu går historien verden rundt.

Den begynder helt tilbage i april 2002, hvor Brittany Killgore besluttede sig for at lade sig skille fra sin mand. En soldat, der var udsendt på den anden side af kloden. Det skriver The Mirror. http://www.mirror.co.uk/news/real-life-stories/woman-forced-sm-sex-game-...

Kvinden på 22 år, der på daværende tidspunkt boede i Californien, havde besluttet sig for at ende ægteskabet og flytte tilbage til sin familie i Missouri. Hun begyndte at pakke sine ting.

Derefter skrev hun en SMS til en ven og bad om hjælp til flytningen. Det skulle vise sig at være en fatal forespørgsel.

Hun bad sergenten Louis Ray Perez om hjælp. De to havde kendt hinanden som venner et stykke tid, og hun mente at kunne stole på ham.

- Fest med mig i aften, og så er der fem fyre der til at hjælpe i morgen, svarede sergenten hende.

Først takkede hun nej, men senere skiftede hun mening. Hun lånte en kjole af en veninde og tog til festen. Det blev det sidste, vennen eller nogen andre i familien og omgangskredsen så til Brittany Killgore.

Læs også: Tre-årig gik hjemmefra - blev fundet frosset ihjel

Dagen efter meldte en ven hende savnet. Vennen havde modtaget en SMS omkring klokken 20. Det eneste, der stod i den, var “Hjælp”. Vennen spurgte, om Brittany Killgore var okay.

Hun svarede “Yes I love this party - “Ja jeg elsker denne fest”. Ordlyden fandt vennen mistænkelig, fordi Brittany aldrig skrev “Yes”, men rettere “Yeah” i SMS’er.

Sexslave og gravid i SM-trio
Politiet afhørte Louis Ray Parez, som forklarede, at han havde sat den 22-årige af foran en natklub, inden han selv parkerede bilen. Da han kom tilbage, var hun forsvundet.

Politiet fandt dog en plastikpose med blå latex-handsker med blodpletter, en strømpistol med menneskehår på og en riffel i bagagerummet på hans bil. DNA’en viste sig senere at passe med Brittany Killgore.

Derefter undersøgte politiet manden yderligere. Det viste sig, at han boede sammen med sin gravide kæreste Dorothy Grace Marie Maraglino og hendes veninde Jessica Lynn Lopez. De var dog langt mere end bofæller, fandt politiet hurtigt ud af. De tre levede i et sado-masochistisk forhold, hvor Louis Ray Parez var de to kvinders “hersker”.

Politiet mente, at Brittany Killgore var blevet bedt om at deltage i trioens sexleg, men havde nægtet. Hendes DNA blev efterfølgende fundet i husets “fangekælder” - blandt andet på et nylon-reb. Der blev også fundet mærker efter håndjern på liget, der efter noget tid blev fundet i en grøft.

Sagen kom for retten i 2015. Alle tre erklærede sig uskyldige i tiltalen om kidnapning og mord. De tre kom med vidt forskellige forklaringer.

Dorothy Grace Marie Maraglino insisterede på, at hun havde langt SM-livsstilen bag sig, da hun blev gravid og kun havde løjet om forløbet.

Læs også: Makaber sag: 19-årig erkender at have skåret hovedet af sin mor

Louis Ray Parez bebrejdede Jessica Lynn Lopez og sagde, at han også kun havde løjet.

I oktober 2015 kendte en jury alle tre tiltaldte skyldige i mord, kidnapning, tortur og seksuel vold. Måneden efter fik de udmålt deres straf. Fængsel på livstid uden mulighed for prøveløsladelse.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip