Kvinde bestiller sin drømme-killing på nettet - da hun åbner buret, får hun et chok

En selverklæret katteelsker fik noget af et chok, da hun åbnede buret til, hvad hun troede var sin nye killing.

I stedet for en American Shorthair-killing lå der nemlig en død kat. Det skriver Shanghai Morning Post ifølge Metro.co.uk.

Episoden skal have fundet sted i byen Huaian i Jiangsu-provinsen. Kvinden havde set killingen til salg på netsiden 58.com, der er en stor købs- og salgsside i Kina.

Hun modtog fotografier og video af killingen, før hun overførte knap 6000 kroner plus omkring 500 kroner til killingens dyrlægebehandling. Da hun åbnede buret, var det dog i stedet en død "gårdkat", der dukkede frem.

Kvinden tror, at katten måske døde, mens den blev transporteret i en stor lastbil og ikke havde haft vand eller mad i en periode på to dage. Efter skuffelsen kontaktede hun sælgeren.

Vedkommende sagde, at det var en simpel leveringsfejl, og at kvinden ville få pengene tilbage. Men i stedet blokerede sælgeren hende, så hun ikke længere kan komme i kontakt med vedkommende.

Ifølge lokale medier er kvinden blot en af mere end 20 mennesker, der over en måneds tid er blevet snydt til at betale for racekatte, hvorefter de har modtaget døde katte ved leveringen.

Læs også: Mand køber penisforstørrer: Nu kan han i hvert fald se den

Nu har kvinden og en række andre ofre for svindlen anmeldt sagen til politiet. Ifølge myndighederne har sælgeren dog ikke svindlet, fordi katten altid er blevet sendt ud til kunderne. Politiet mener derfor, at det er en civilsag.

Følg Dagens Dyreriget for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip