Kvinde blev droppet ved alteret - sagde jobbet op, solgte sit hus og tog på jordomrejse

Den 30-årige Katy Colins var knust, da hun blev droppet af sin forlovede på bryllupsdagen.

I stedet for at ty til lommetørklæder, chokolade og romantiske komedier, traf hun en langt mere aktiv beslutning. Hun sagde sit job op, solgte sit hjem og tog på jordomrejse.

Rejsen førte til, at hun nu har fået opfyldt sin barndomsdrøm. Det skriver The Mirror

Hun var så knust over svigtet fra sin kæreste gennem lang tid, at hun efter eget udsagn “solgte alt, der ikke kunne være i en stor rygsæk”.

- Alle mente, at jeg var en smule skør, især fordi jeg ikke havde rejst nogensteder alene før, men det føltes rigtigt. Jeg havde brug for tid væk fra alt og alle jeg kendte for at finde mig selv, siger Katy Colins.

Mens hun rejste rundt i Thailand, Indien og Nepal begyndte hun at skrive en blog. Egentlig skrev hun blot for at holde familie og venner opdateret på sin færden, men pludselig begyndte mange fremmede at læse med.

Katy Colins har altid drømt om at skrive og udgive bøger. Nu har hun sikret sig en kontrakt på tre bøger. Serien hedder “The Lonely Hearts Travel Club” (Ensomme hjerters rejseklub, red.) og beskrives som romantiske komedier.

Læs også: Brud forlader sin gom ved alteret: Kunne ikke løse simpelt regnestykke

Selv mener forfatteren ikke, at hun havde kunnet gøre det, uden at hun var blevet droppet ved alteret.

- Hans beslutning, selvom det var tragisk på daværende tidspunkt, var den opvågning, jeg behøvede. Jeg havde et godt job, et skønt hus og levede en komfortabel livsstil, men det manglede eventyr, siger Kary Colins.

Bogen udkommer den 21. januar.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip