Kvinde blev gravid efter analsex: Læge forklarer, hvorfor det godt kan lade sig gøre

Ifølge Metro sker det for én ud af 50.000 kvinder, at de bliver gravide efter analsex, og det er således uhyre sjældent at fænomenet forekommer.

Men bare det, at det rent faktisk kan ske, vil formentlig få alarmklokkerne til at ringe og kæben til at falde hos mange. For hvordan i alverden kan det dog lade sig gøre?

Lægen Brian Steixner, som er urolog hos Jersey Urology Group i Atlantic City, fortæller til magasinet Men’s Health, at han har haft en patient, der var blevet gravid ved analsex - og at det altså ER muligt.

Kvinden var født med en sjælden misdannelse, som gjorde, at hendes rektum, urinrør og vagina ikke var adskilt i tre rør som normalt. Fænomenet ses illustreret herunder.

Ifølge Brian Steixner havde kvinden fået foretaget et indgreb, da hun var yngre, som skulle adskille rørene i hendes underliv, men operationen var gået galt. Det betød, at der fortsat var et lille hul mellem hendes rektum og livmoder, som sæden kunne komme igennem.

Kvinden var forvirret over at opdage, at hun var gravid, fordi hun kun havde haft analsex op til den positive graviditetstest. 

- Efter at have foretaget en lang række røntgenbilleder, konkluderede vi, at hun var blevet gravid ved analsex, siger Brian Steixner til Men's Health.

Barnet kom til verden sundt og rask, og Steixner siger, at det for altid vil være én af hans mest mindeværdige oplevelser som læge.

Følg Dagens Sundhed for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip