Kvinde brugte dildo til at udgive sig for at være mand: Lokkede mindreårige piger til sex

23-årige Jennifer Staines er blevet idømt fængsel for flere tilfælde af seksuelle overgreb på piger, der var i alderen 12 til 17 år gamle. 

Hun brugte navnet Jason Spiller online, hvor hun lagde an på ofrene, inden hun mødtes med dem i virkeligheden. 

Efter hun mødte ofrene, brugte hun en gummidildo til at overbevise dem om, at hun var en mand. Og hendes fupnummer virkede tilsyneladende rigtig godt, for et af hendes ofre kan stadig ikke tro, hun ikke er en mand, selvom hun er blevet dømt, skriver Daily Mail. 

Jennifer Staines havde et forhold til det ene offer i et helt år, før hun blev opdaget. 

For at skjule sandheden, nægtede hun pigerne at røre sin krop, og hun brugte kondom på sin gummi-penis, så det var sværere for pigerne at mærke forskel. 

- Du gjorde alt, hvad du kunne for at indlede forhold med piger, der troede du var et andet køn. Jeg kan ikke afgøre, om det var for kærlighedens skyld, eller om det udelukkende handlede om sex for dig, lød det fra dommeren, inden han idømte hende fængsel i tre år og tre måneder. 

Den ene pige nåede at gå til lægen, fordi hun troede, hun var gravid, men det var en mor til det ene offer, der først blev mistænksom og kontaktede politiet. 

Da de ransagede Jennifer Staines hjem, fandt de dildoen med DNA fra et af ofrene. 

Politiet mistænker, at der stadig er flere ofre, der ikke har anmeldt hende, fordi de ikke er klar over, hun ikke er en mand. 

Dagens Gossip