Kvinde brugte urter til at behandle sin kræft - så begyndte hendes næse at rådne

Et forsøg på at behandle kræft med urter efterlod et gabende hul i ansigtet på en kvinde.

Hun håbede, at hudkræften ville blivet kureret i mødet med den alternative behandling med ætsende urter, der fik kvindens næse til at rådne væk på få dage.

Kvinden forsøgte at få bugt med den dødelige sygdom ved at gnide sort salve i ansigtet og på panden.

Det mørke stads er en omdiskuterede metode til at behandle hudkræft, men noget, man bør holde sig fra, hvis man skal tro en skræmmende video fra folkene bag YouTube-kanalen World's Greatest Medical.

Læs også: Mathias tænder på naturen: Får orgasme af at sidde på en sten

Den alternative behandling viste sig at gøre mere skade end gavn for den kræftsyge kvinde, der efter et par dage fik mørkegrønne sårskorper i ansigtet, der gradvist begyndte at rådne op i mødet med den sorte savle.

Hun blev efterladt med uskønne krater omkring næsen, der nærmest forsvandt og dermed gjorde krav på en kærlig hånd fra plastikkirurger, hvis historiens hovedperson skulle gøre sig forhåbninger om at få noget, der bare mindede om en normal næse.

Kvinden gik på internettet for at dele sin gruopvækkende beretning om den sorte salve, og da folkene bag World's Greatest Medical læste fortællingen på et internetforum tog de kontakt til den næseløse hovedperson.

Siden da er videoen blevet set af mere end tre millioner mennesker – og de sidder næppe tilbage med et positivt indtryk af den alternative behandlingsmetode baseret på den orangefarvede blodurt.

Den ætsende urt begyndte at blive populær i begyndelsen af 1990'erne, hvor den blev taget i brug i behandlingen af hudkræft, og salven er kendt for sine evner til at ødelægge hudens væv.

Både de britiske og amerikanske sundhedsmyndigheder er skeptiske over for den alternative behandlingsmetode, der af Den U.S.Food and Drug Administration beskrives som 'falsk kræftbehandling'.

Den kræftsyge kvinde skrev på nettet, at hun var blevet diagnosticeret med basalcellekræft, der er den mest almindelige form for hudkræft. Det skriver Daily Mail

Lægerne rådede hende til at få foretaget et kirurgisk indgreb for at få fjernet de ondartede hudtumorer, men frygten for ar i ansigtet var årsag til, at hun fravalgte den traditionelle behandling.

Hun valgte derfor at 'gå den naturlige vej' ved hjælp af den sorte savle, og de synlige resultater kom allerede efter få dage. Kvinden satte sig her til computeren og skrev en by besked på internetforummet. 

- Jeg liger en bokser, der er ved at være færdig med en en lang kamp. Mit venstre øje er hævet. Er det her normalt, spurgte hun.

Værste frygt blev til virkelighed
Et par dage senere skrev hun en ny besked til de andre brugere af det digitale diskussionsforum, og hun lagde endnu et fotografi ud på nettet – denne gang viste fotoet, at de mørke sårskorper var dominerende i panden og på næsen af kvinden.

- Sårskorpen sidder stadig på min næse, men er nu så løs, at jeg i aftes var i stand til at fjerne det øverste lag. Jeg var dermed i stand til at se, at min værste frygt er ved at blive til virkelighed, skrev hun.

Der var med andre ord ingen hud tilbage under skorpen, og nu fortrød kvinden sin brug af den omdiskuterede behandlingsmetode.

Flere plastikkirurgiske indgreb var med at reparere det massive hul i midten af kvindens ansigt, og selv om hun mistede over halvdelen af næsen, så er det uklart, om selve kræften blev fjernet.

Se den skræmmende video af kvindens uheldige forsøg med den alternative behandling af hudkræft - men sørg lige for at have spist frotost i forvejen....

Følg Dagens Sundhed for flere lignende artikler:

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip