Kvinde død efter agurkesex - familiefar dømt

Den 46-årige tyske mand Oliver Dietmann dræbte sin jævnaldrende elsker med en agurk, som han efterlod i hendes mund, mens han gik ud for at ryge en cigaret. Hændelsen fandt sted i Dietmanns hjem i juni 2014, mens hans kone og barn var væk hjemmefra.

Da han kom tilbage til værelset, var Rica Varna bevidstløs. Argurken havde sat sig fast i hendes hals og blokerede for hendes lulftveje. Det skriver Daily Mail.

Nu har retten i den sydvestlige by Mannheim givet Oliver Dietmann en betinget dom for uagtsomt manddrab, og han er atter på fri fod.

Rica Varnas far og søster var mødt op i retten for at overvære domsafsigelsen. Her kom det frem, at Oliver Dietmann, som er gift og har en datter, ofte bruger grøntsager i sexlege - for eksmpel squash og gulerødder.

Da den uheldige ulykke fandt sted, havde Dietmann og Varna drukket fire flasker vin og adskillige snaps. Det bekræftede obduktionen af den 46-årige kvinde også.

Familiefaren fortalte i retten, at han havde stoppet agurken i munden på sin elskerinde, efter at han havde brugt den andre steder på hendes krop. Han blev distraheret, da lugten af mad, som var brændt på, fyldte hans næsebor. 

- Jeg løb ud i køkkenet, fodrede min hund og så gik jeg ud på balkonen for at ryge en cigaret, fortalte Dietmann i retten.

Da han kom tilbage, var Varna livløs.

- Jeg forsøgte at få agurkestykkerne ud af hendes mund, men de var så moste, at jeg ikke kunne få det op. 

Anklageren mente, at Oliver Dietmann burde have været klar over, hvilken farlig situation han bragte Rica Varna i ved at efterlade hende alene så længe, men dommeren blev alligevel overbevist af forsvarsadvokaten om, at episoden var en tragisk ulykke, fordi parret ofte havde den slags sex.

Dommeren lagde desuden vægt på, at kvinden ikke var bundet.

Udover den betingede straf skal Oliver Dietmann betale en bøde på 45.000 kroner.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip