Kvinde får 12 års fængsel for at dræbe samlever

Sidst i april 2012 faldt ofret om i et supermarked på Hedemarksvej i Albertslund, og da han efterfølgende blev undersøgt på hospitalet, viste det sig, at han havde et knivstik i ryggen, der var så dybt, at det havde ramt hjertet. Han havde dog mulighed for at pege på sin samleverske, den 59-årige, som gerningsmanden bag knivstikket. Hun blev anholdt i parrets lejlighed samme aften, og omkring en time senere døde ofret.

Dagen efter blev hun varetægtsfængslet, sigtet for manddrab, og den anklage blev hun altså dømt for tirsdag, hvor et nævningeting med seks nævninge og tre juridiske dommere sendte hende i fængsel i 12 år.

Anklagemyndigheden mener, at skænderier og alkohol er motivet til drabet. I retten blev det uddybet, at parret havde været på tur om morgenen, inden knivstikkeriet fandt sted, men de var blevet uvenner under turen og skiltes. Senere var de mødtes igen og var gået hjem til deres fælles bopæl.

Efter knivstikkeriet var samleveren gået i supermarkedet, da han ikke troede, at det havde været alvorligt. Både han og samleversken var spirituspåvirkede.

Den nu dømte har gennem hele retssagen nægtet sig skyldig, og derfor overvejer hun nu, om hun skal anke dommen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip