Kvinde får en chokerende besked af lægen, der udførte kejsersnit på hende

En brasiliensk mand har meldt en fødselslæge til politiet for at stjæle nyfødt barn fra sin kones livmoder.

I mandags blev 30-årige Claudia Aparecida Lopes indlagt på hospitalet i byen Olinda i det nordøstlige Brasilien ved Atlanterhavet.

For ni måneder siden kunne hun fremvise en positiv graviditetstest, og efterfølgende undersøgelser og to scanninger med ultralyd bekræftede den kommende familieforøgelse.

- Ved en af scanningerne fik vi besked fra lægen om, at fødsel ikke kun foregå naturligt, da barnet lå forkert, og derfor skulle det være et kejsersnit, siger Alexandro Donizete Alves.

Den 23-årige mand havde set frem til fødsel af parrets tredje barn, og i mandags var dagen så kommet, hvor kvinden skulle have foretaget kejsersnit på sygehuset.

Det eneste parret fik var desværre en lang næse.

Selve indgrebet foregik problemfrit, men lægen fortalte efterfølgende Claudia Aparecida Lopes, at hun slet ikke var gravid.

- Min kone har et stort snit over maven, men lægerne har simpelthen fortalt os, at der ikke var et barn, og det hele bare var psykologisk, siger Alexandro Donizete Alves.

Han forklarer, at han har meldt en læge for at stjæle parrets nyfødte søn. Det skriver Daily Mail

Læs også: Mand bryder sammen på hospitalet, da han får sandheden at vide om gravid kæreste

Han køber dermed ikke lægens påstand om, at der var tale om en såkaldt fantomgraviditet, hvor kvindekroppen reagerer som værerende gravid, men ikke gemmer på et foster i livmoderen.

- Hvis graviditeten var psykologisk, så må jeg også have psykiske problemer, da jeg så barnet på ultralydscanningen, hvilket han (lægen, red.) også gjorde, siger Alexandro Donizete Alves.

Både hospitalet og politiet er nu inddraget i sagen.

- Vi kommer til at afhøre vidner og undersøge alle dokumenterne, siger politimester Claudia Franchi og forklarer, at myndighederne forventer at have deres konklusioner klar om en måneds tid.

- Vi ved endnu ikke, hvorfor der blev udført et kejsersnit, og der kan være tale om en psykisk forstyrret patient, siger Claudia Franchi.

Denne uges bizarre sag er bare den seneste af en række foruroligende og lignende hændelser i Brasilien.

I sidste måned fik en tilsyneladende højgravid kvinde overbragt nyheden om, at hun havde haft en fantomgraviditet, og dermed måtte hun tage tomhændet hjem fra fødeafdelingen på sygehuset i Rio de Janeiro.

For et år siden anklagede en anden kvinde et hospital i Sao Paulo for at stjæle hendes nyfødt barn i forbindelse med kejsersnit.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip