Kvinde fængslet for ikke at aflevere lejet VHS-film

Det overraskende i denne historie er, at en glemt lejefilm kan koste en tur i spjældet. Det sørgelige er, at det skete på grund af et VHS-bånd med Jennifer Lopez.

Alligevel er det, hvad der i sidste uge skete for en 27-årig amerikansk kvinde i South Carolina.

Kayla Michelle Finley blev i torsdags anholdt i Pickens County og sigtet for ikke at have returneret en videofilm i 2005. Det skriver CNN.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

VHS-båndet med filmen "Monster-In-Law", der har Jennifer Lopez og Jane Fonda i hovedrollerne, var lejet i videobutikken Dalton Videos. Butikken er efterfølgende lukket, men inden var det forsvundne VHS-bånd blevet meldt til politiet.

Da Kayla Michelle Finley besøgt det lokale sherif-kontor i anden anledning, dukkede den gamle efterlysning op. Ifølge den lokale sherif havde den unge kvinde fået adskillige breve, der opfordrede hende til at aflevere videoen.

Det endte med, at Kayla Michelle Finley blev sendt bag tremmer over nat, da hun først kunne blive stillet for en dommer fredag morgen. Dommeren valgte at løslade Finley mod en kaution på 2000 dollar.

LÆS OGSÅ: Kikset OL-selfie går verden rundt 

Selv forklarer kvinden, at hun var flyttet ud af staten og havde glemt alt om det gamle VHS-bånd.

- Jeg er ikke kriminel, men sherif-kontoret i Pickens County fik mig sandelig til at føle min som en, skriver hun på Facebook.

Hun hævder, at hun aldrig har modtaget nogle rykkerbreve angående videoen. 

Kayla Michelle Finley har tydeligvis svært ved at se det sjove i situationen, men så er det godt, at de sociale medier kan hjælpe hende.

Både på Facebook og Twitter har sagen fået masser af muntre kommentarer, hvor folk blandt andet udpeger, at det pinligste i historien er, at filmens titel også blev afsløret. Andre glæder sig til at se, hvad der sker, når sheriffen opdager, at hun heller ikke har spolet båndet tilbage.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip