Kvinde fik ikke lov til at starte på nyt job, da chefen fandt dette sex-foto på nettet

Et foto af et kyssende lesbisk par viste sig at være for meget for cheferne i den internationale virksomhed, hvor 26-årige Samantha Chirichell netop var blevet tilbudt et job.

Hun havde set frem til den første arbejdsdag som juridisk medarbejder energiselskab Consolidated Edison, der var villige til at betale sin kommende medarbejder over 440.000 kroner om året.

Læs også: Kvinde fyret efter 30 minutter på sit drømmejob på grund af en tatovering

Virksomheden valgte dog at foretage et såkaldt baggrundscheck af Samantha Chirichell, der bor på Long Island i delstaten New York, og i den forbindelse fandt de et over tre år gammelt foto, der fik dem til at fortryde ansættelsen. Det skriver engelske The Mirror

På billedet kan man se, hvordan hun ligger nøgen ved siden af en anden kvinde på sådan en måde, at de to mennesker kysser hinandens brystvorter.

Fotoet fik virksomheden til at tilbagekalde deres jobtilbud, lyder påstanden fra Samantha Chirichella, der i en række papirer til Manhattan Supreme Court forklarer, at motivet er kunst, da det har været en del af en fotoudstilling, som en af den 26-årige kvindes veninder stod bag.

- Værket var ikke mere seksuelt eksplicit end værker af DaVinci, Titian or Michelangelo (anerkendte malere og billedhuggere, red.) og mindre eksplicit en de fotografier, der bliver bragt i Sports Illustrated (amerikansk sportsmagasin, red.), lyder det fra Samantha Chirichellas advokat, Arthur Schwartz.

En talsperson fra Consolidated Edison forklarer til New York Daily News, at de nu er ved at undersøgen sagen nærmere. 

Følg Dagens Debat for flere lignende artikler:

Dagens Gossip