Kvinde filmer hvad babysitter gør: Mor bryder grædende sammen da hun ser videoen

Desiree Howell blev rasende, da hun så, hvordan en babysitter fra Indiana, USA, behandlede den syv måneder gamle baby, hun havde ansvaret for.

Babysitteren var i et forlystelsesområde (Greenwood), hvor der var en høj figur, der med jævne mellemrum tømte en stor spand med vand udover de gæster, der gik ind under den.

Herunder satte babysitteren barnet til Desiree Howells store skræk:

- Det her er bare løgn!!!! Hun skader det her barn. Babyen græder. Og sluger vand. Bed for at dette barn ikke drukner i sin søvn senere. Hun har råbt af hende, at hun skulle komme over det. Det er en del af at være et barn. Jeg hørte, at det her barn kun er syv måneder gammelt. Og IKKE HENDES!!!, skriver en oprevet Desiree Howell på sin facebookvæg, hvor hun også har lagt en film af hændelsen op.

Ved at lægge optagelserne på nettet håbede hun, at politi og myndigheder kunne finde frem til den kvinde, der var mor til barnet samt til babysitteren.

Det lykkedes, og videoen er nu set over 800.000 gange ifølge mediet Indystar. Moderen til den syv måneder gamle pige, Annora Anderson, rystede af vrede og chok, da hun så optagelserne. Hendes pige havde grædt, skreget og rystet hysterisk på nogle af klippene fra hændelsen.

- Jeg græd bogstavelig talt helt hysterisk. Jeg rystede, siger Brittany Dixson, der er mor til barnet.

Desiree Howell turde ikke “stjæle” babyen fra babysitteren i øjeblikket, men filmede i stedet hændelsen og ringede til politiet, som givet sagen videre til de sociale myndigheder.

Desiree Howell tilføjer desuden, at babysitteren lod barnet have tæer på den meget varme beton, hun svingede hende alt for højt på i luften og satte hende med ansigtet direkte ind i sprinklere på stedet.

Babyen, Annora, blev efterfølgende tjekket på hospitalet og har ingen skader, og der var tale om dårlig dømmekraft frem for direkte onde hensigter, mener moderen til barnet, der dog har fyret babysitteren.

Se videoen af hændelsen herunder:

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip