Kvinde finder en blodpøl under sofaen - så går det op for hende, hvad kæresten har gjort

En kat blev sparket så voldsomt, at den måtte aflives. Sådan lød Retten i Næstveds konklusion i sagen om en 34-årig mand, der var tiltalt for dyremishandling mod sin ekskærestes kat.

Retten fandt ham skyldig og idømte ham 20 dages ubetinget fængsel, skriver TV2 Øst

Kvinden fandt sin kat liggende i en blodpøl under sofaen. Herefter fandt hun ud af, at det var hendes daværende kæreste, som havde mishandlet den. Kattens skader var så svære, at den måtte til dyrlægen for at blive aflivet.

Den 34-årige mand nægtede sig skyldig, idet han mente, at der var tale om et uheld. Han forklarede i retten, at han var stået op om natten og gået ud i køkkenet. Katten havde her angrebet hans fod.

Det var han blevet så chokeret over, at han havde skubbet katten væk. Kraften af skubbet var så voldsomt at katten ifølge den tiltalte røg ind i væggen.

Den forklaring købte Retten i Næstved ikke. I stedet lagde den vægt på dyrlægens vidneforklaring. Ifølge dyrlægen krævede så store skader, som katten havde fået, nemlig, flere spark og ikke blot et skub. Manden blev noget ekstraordinært idømt 20 dages ubetinget fængsel. Normalt lyder straffen på dyremishandling på 20 dages betinget fængsel, men han var allerede straffet for vold - mod mennesker - hvorfor straffen blev ubetinget.

Læs også: Elise var ude at svømme, da noget pludselig bed hende i benet: - Jeg tænkte, at benet skulle amputeres

Den 34-årige ankede dommen på stedet. Han vil nu frifindes i Østre Landsret.

Følg Dagens Dyr for flere lignende artikler:

 

 

 

 

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip