Kvinde finder lig i fryseren, som hun har købt af naboen - så indser hun, hvem det er

- Mit hjerte sad i halsen på mig, og jeg løb udenfor for at ringe til alarmcentralen.

Sådan siger en chokeret kvinde til mediet wncn.com. Kort forinden havde hun åbnet en fryser, hun har købt af sin nabo tre uger tidligere.

Problemet var, at fryseren ikke var tom, men derimod indeholdt et lig.

Den uheldige køber vidst godt, at fryseren ikke skulle åbnes med det samme, da naboen fortalte hende, at den blev brugt som en “tidslomme”.

Den videre forklaring var, at sælgeren skulle bruge indholdet som en “del af et klasseprojekt, hun ville lave med sin søndagsskolebørn”.

- Folk fra kirken skulle komme og hente indholdet fra fryseren. Derefter kunne jeg bruge fryseren. Men kirkefolkene kom aldrig, så jeg besluttede mig for at åbne den, siger køberen, der ventede med at åbne den hårde hvidevare i tre uger. Efterfølgende har hun inviteret pressen til at fime og tage billeder af fryseren. 

Politiet har bekræftet, at der var tale om rester af et menneske, men det var kvinden, der købte dem, heller ikke i tvivl. Da hun ringede til alarmcentralen lød ordene:

- Jeg har et seriøst problem. Min nabo solgte mig en fryser. Jeg har lige åbnet den, og der er et lig inde i den, tror jeg. Jeg flipper helt ud nu.

Læs også: Hun forsvandt på en vandretur for to år siden: Nu er hendes afslørende dagbog blevet fundet

Hun tror selv, at der er tale om naboens afdøde mor.

- Hun solgte mig sin frosne mor for 30 dollars. Hvordan kan du gøre sådan noget?, siger køberen.

Moderen har boet med sin datter, der altså er sælgeren af fryseren, i flere år, men er ikke blevet set offentligt siden september.

En af de historier, datteren fortalte køberen, var, at hun ville tage til West Virginia, hvor hun skulle besøge sin mor på et plejehjem. Hun rejste dermed væk fra sit hjem dagen efter, hun solgte fryseren til sin nabo.

Politiet vil endnu ikke bekræfte hverken ofrets eller den mistænktes identitet, før sagen er nærmere en opklaring og alle pårørende er blevet kontaktet.

Liget er i mellemtiden blevet undersøgt, og myndighederne mener, at personen er død af naturlige årsager, men at der i sagens natur er tale om usømmelig omgang med lig.

 

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip