Kvinde finder rædselsslagen frø inde i en pakke pasta

Skrevet af Ninna Andreasen

17/12/2015

Mest læste i dag

En kvinde fra Eagan i Minnesota er oprørt, efter hun efter eget udsagn fornylig fandt en rædselsslagen frø i en kasse med pasta.

http://s22.postimg.org/avgan9e9d/image.jpg

Penny Hagen anklager nu virksomheden for ikke at tage problemet alvorligt. Det rapporterer Fox 9.  

- Jeg havde brugt halvdelen af kassen og sat den anden halvdel i skabet. Så kom min mand til at skubbe den ned fra hylden. Pastaen faldt direkte ned på gulvet sammen med den skrækslagne frø, siger hun.

Hun klagede til virksomheden, der har produceret pastaen, og fik tilsendt en pakke, som hun kunne sende pasta, kasse og frø tilbage i. Det gjorde hun med det samme.

- Så snart vi modtog klagen, gik vi straks i gang med at koordinere med kunden og havde forbindelse via telefon, email og post. Vi har også fået produktet for at undersøge enhver afvigelse fra vores fremstillings- og pakkeproces, siger virksomheden i en skriftlig udtalelse.

Men Penny Hagen siger, at hun er frustreret. Virksomheden har nemlig kun tilbudt at sende hende rabatkuponer. Hun mener, hun bør kompenseres yderligere.

- Jeg synes ikke, at Barilla (virksomheden, red.) har taget det så seriøst, som de burde have gjort, siger hun.

Læs også: Billede af IKEA-bord har vakt raseri i Tyskland - der er blot ét problem

Ifølge virksomheden går dens produkter igennem et rigidt kvalitets- og sikkerhedstjek for at forhindre, at der kommer fremmedelementer ned i produkterne.

- Derudover viser Barillas interne undersøgelse, hvilket et uafhængigt tredjepartslaboratorium også bekræfter, at baseret på den tilgængelige information var der ingen fremmedelementer i dette produkt, mens det var under Barillas kontrol, lyder det fra virksomheden.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler: