Kvinde finder ud af, at kæresten har HIV - så tager hun kontant hævn

En 43-årig kvinde fra Phoenix i Arizona er anklaget for at køre sin kæreste ned med vilje.

Årsagen til Misty Lee Wilkes raseri skal angiveligt have været, at hendes kæreste grinende fortalte hende, at han have HIV. Det skriver Daily Mail

Episoden blev fanget af naboens overvågningskamera. Her ser man manden cykle og så skifte retning, hvorefter en bil - en Ford Mustang - pløjer ind i ham. Han flyver op over taget på bilen og lander med ansigtet nedad på vejen.

Dernæst ser man bilen forlade stedet, før to forbipasserende hjælper ham. Han rejser sig og forsøger at gå, men falder om igen kort efter.

Misty Lee Wilke er siden blevet fængslet i forbindelse med episoden. Kæresten fik brud på en ryghvirvel og skader i hovedet. Ifølge retsdokumenter endte parret i et skænderi om morgenen den 29. april, efter han havde fortalt hende, at han var HIV-postiv. Den 43-årige siger, at kæresten forud for påkørslen også havde angrebet hende med en lommekniv og skåret hende i armen.

30 minutter efter påkørslen ringede hun selv til politiet og fortalte, hvad der var sket. Her forklarede hun, at hun var klar over, at hun havde ramt nogen, men ikke at det var hendes kæreste.

Læs også: Fuld far måtte ikke gå ud og more sig, så gik han amok og gjorde noget helt forfærdeligt mod sin søn

Hun er titalt for voldeligt overfald.

Se videoen fra overvågningskameraet nedenfor. Vi skal advare om stærke billeder.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip