Kvinde født uden kønsdele - opdagede det ved et tilfælde

Da Jacqui Beck sidste år skulle til lægen med smerter i nakken, tænkte hun, at hun ved samme lejlighed lige ville nævne, at hun endnu ikke havde fået menstraution.

Et par scanninger og et besøg hos en gynækolog senere stod det klart, at Jacqui Beck ikke var som de fleste. Hun lider af syndromet MRKH. Hendes kønsdele ser normale ud, men hvor skeden skulle være, er kun et lille hulrum. Godt nok har hun æggestokke, men hun har ingen livmoder.

Læs også: Se det ucensurerede billede: 18 studerende viser gina'en frem

- Jeg har aldrig set mig selv som anderledes end andre kvinder, og nyheden var så chokerende, jeg kunne ikke tro mine egne ører. Jeg var sikker på, at lægen havde taget fejl, men da hun forklarede, at det var derfor, jeg ikke havde menstruation, begyndte det at give mening.

- Så forklarede hun, at jeg aldrig vil kunne få børn, og at jeg måske skulle opereres, før jeg ville kunne have sex. Jeg forlod lægen i tårer, siger Jacqui Beck til Daily Mail.

- Jeg var virkelig vred og følte ikke, at jeg var en rigtig kvinde mere, siger hun.

Læs også: Slut med fisse: Kvindens kønsdel får nyt navn

Hendes læge satte hende i forbindelse med et netværk af kvinder med samme lidelse, og hun begyndte behandling for at udvide hendes skede. I løbet af det sidste års tid har sluttet fred med sin lidelse, og nu har hun fortalt det til sine venner.

Hun kan klare behandlingen hjemmefra, hvor hun skal udvide sin skede med små rør.

Jacqui Beck ser nu lidelsen som noget positivt, der kan hjælpe hende i jagten på den eneste ene.

- Hvis han har et problem med det, så er han ikke en fyr, jeg vil gå ud med. Jeg er en håbløs romantiker, og jeg ser det som en god test af en persons karakter. I stedet for at fokusere på, at det kan støde men fra mig, tror jeg faktisk, at det kan hjælpe mig med at finde den eneste ene, siger Jacqui Beck.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Dagens Gossip